28 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız’ı kapsayan toplantıda İl Başkanı Serkan Tok ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katılım gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yatırım Koordinasyon Toplantısı’nda bu kez Özvatan Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız ilçelerine yönelik yatırımlar masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin üst yöneticileri ile KASKİ ve Elektrik Şirketi’nden de yöneticilerin de katıldığı  toplantıda Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve Sarız Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun talep ve görüşlerini dile getirdi.

İttifak ortağı MHP’nin İl Başkanı Serkan Tok ile Milletvekili Baki Ersoy’un da görüşleriyle katkı sağladığı toplantıda 4 ilçeye yönelik 2020 yılına ait yatırımlar kapsamlı bir şekilde konuşuldu. 


Geri Dön