28 / 04 / 2024

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te sezon öncesi yapılacak olan yatırımlarla ilgili bürokratlarıyla bir toplantı yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Çelik, Erciyes’te 2017-2018 sezonunda rekor seviyede ziyaretçi ağırladıklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile dünyanın önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes yapılacak olan yatırımlarla yeni sezona hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi yapılan ve gerçekleştirilecek olan  olan çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başkanlığındaki bir toplantıda değerlendirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili bürokratları ile Erciyes A.Ş. yöneticileri katıldı.

Başkan Çelik konuyla ilgil “Rekor seviyede ziyaretçi ağırladık. Türkiye ve uluslararası alanda yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla verimli bir sezon geçirilmesini sağladık. Her yıl yaptığımız gibi sezon öncesi yaptığımız toplantıda önümüzdeki sezona girmeden yapacağımız işleri ele alıyoruz. Erciyes ile ilgili tüm birimlerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda bir dizi karar aldık. Sezona yetişecek şekilde planlamalarımızı yaptık” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Erciyes’i çok daha bilinir hale getirmek ve gelen ziyaretçilerin mükemmel bir yer ile karşılaşmalarını sağlamak için çalıştıklarını kaydetti.


Geri Dön