25 / 07 / 2024

Kayseri Akkışlada temel atma töreni

Kayseri Akkışlada temel atma töreni

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi 'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Sahabiye'de iki önemli temel atma töreni!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüğü Sahabiye’de iki önemli temel atılacak.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde inşa edilen 150 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı.

Kayseri Yeşilhisar'da yatırımlar hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Özhaseki, açılışı yapılan tesislerde inceledi.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

Kayseri Akkışlada temel atma töreni Haberi

Kayseri Akkışlada temel atma töreni

Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yarın Akkışla'da temel atma, cumartesi günü Develi'de açılış töreni var. Akkışla'da yapımı planlanan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, yarın (20 Mart Cuma) saat 13.00'de düzenlenecek olan törenle atılacak. 



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanısıra Kayseri protokolünden çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek olan törene Akkışlalılarm da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bir diğer tören de 21 Mart Cumartesi günü Develi'de yapılacak. 


KASKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu hattının açılışının yapılacağı törende ayrıca atıksu arıtma tesisinin de temeli atılacak. Bu tören de saat 13.00'de başlayacak.



Deniz Postası...