18 / 05 / 2024

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı projesi

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı projesi

Kayseri'deki Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak..

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

Anafartalar- Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti.

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvayı Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi!

Kayseri'deki Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak..

Kayseri YHT'nin ihalesi 8 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi ihalesinin 8 Mart'ta yapılacağını söyledi...

Kayseri-Ankara arası YHT ile 1,5 saate inecek!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Hızlı tren projesi yatırımına bu yıl başlanmasını bekliyoruz. Proje ile Kayseri-Ankara arası 1,5 saate inecek.” dedi. 

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı projesi Haberi

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı projesi

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Karar gereğince, Kayseri Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak.

Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri, Metrolar ve Bunlarla İlgili Tesislerin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Üstlenilmesi, Devralınması ve Tamamlanmasını Müteakip Devri ile İlgili Şartların Belirlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar için