08 / 05 / 2024

Kayseri arsa fırsatı

Kayseri arsa fırsatı

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Milli Emlak’tan 2023'un son fırsatı! 813 TL taksitli satışlar başladı...

Milli Emlak yatırım yapmak isteyenler için hazineden arsa satışının son fırsatını açıkladı. Buna göre, o şehirlerde satışa sunulacak arsalar 5 yıl emlak vergisinden de muaf tutulacağı kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve haberin detayları...

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kayseri arsa fırsatı Haberi

Kayseri arsa fırsatı

Dünya Gazetes'nden Mahmut Sabah'ın haberine göre, Kayseri Serbest Bölgesi’nden, Kayseri Sanayi Odası’nın yerli otomobil yatırımlarının Kayseri’ye yapılması isteğine destek geldi. 

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenleri bölgeye davet ederek, “Altyapı sorunumuz yok. Tahsise hazır, imara açık geniş alanlara sahibiz. Yatırımcıya kolaylık ve avantajların yanı sıra, ucuz arsa da sunuyoruz. Sektörden gelecek her türlü yatırıma açığız” şeklinde açıklama yaptı. 

Memduh Büyükkılıç arsalarının diğer bölgelerde daha ucuz olduğunu da sözlerinde vurguladı. Büyükkılıç ayrıca, gerek üretim gerekse ticari işletme ruhsatı alan firmalara bugüne kadar 1 milyon 900 bin metrekare arsa tahsis edildiğini de açıkladı. 

Büyükkılıç” Türkiyenin en ucuz serbest bölgesiyiz. Bizde arsanın metrekare fiyatı 8 ila 14 dolar. Aradaki 6 dolar altyapı katılım payı olarak...