04 / 05 / 2024

kayseri başakpınar

kayseri başakpınar

Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, Başakpınar Mahallesi Çağlayan, Ense, Taksim, Kuzey Caddesi ve bağlantı yollarında yaptığı çalışmayla mahallede asfaltı olmayan yol bırakmıyor...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

kayseri başakpınar Haberi

kayseri başakpınar


Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, Başakpınar Mahallesi Çağlayan, Ense, Taksim, Kuzey Caddesi ve bağlantı yollarında yaptığı çalışmayla mahallede asfaltı olmayan yol bırakmıyor. 


Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve yol yapım ekipleri Başakpınar mahallesinde ça-lışmalarını sürdürüyor. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yeni asfalt plentinin günlük 1300 ton kapasitesinin üzerinde rekor bir üretim gerçekleştirdiğini belirterek, "Geceyi gündüze katıp mesai kavramı dinlemeden Talas’a hizmet ediyoruz" dedi. 


Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas'ın birçok mahallesinde yol, kaldırım ve asfalt yapımı çalışmasının eş zamanlı gerçekleştiğini ifade ederek, Başakpınar Mahallesi'nin tüm yollarını asfaltla buluşturduklarını söyledi. Yeni asfalt plentinde bir günde 1300 ton asfaltı hem çıkardıklarını hem de işlediklerini belirten Başkan Yıldırım, " Başakpınar - Malatya bağlantısını yaptığımız yolumuzu geniş...