15 / 05 / 2024

Kayseri Belediyesi yeşilhisar yatırımları

Kayseri Belediyesi yeşilhisar yatırımları

Yeşilhisar'da bir yandan projeleri hazırlanan yatırımların temelleri atılırken bir yandan da tamamlanan yatırımlar hizmete açılıyor. Bu kapsamda 16 Ocak Cuma günü Yeşilhisar'da yapımımı tamamlanan iki önemli yatırımın açılışı yapılacak.

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Belediyesi'nden satılık 104 adet konut!

Kayseri Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde yer alan 104 adet konutu satıyor...

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Kayseri Belediyesi yeşilhisar yatırımları Haberi

Kayseri Belediyesi yeşilhisar yatırımları


30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan ilçeler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile tanışmaya devam ediyor. 

Bir yandan projeleri hazırlanan yatırımların temelleri atılırken bir yandan da tamamlanan yatırımlar hizmete açılıyor. Bu kapsamda 16 Ocak Cuma günü Yeşilhisar'da yapımımı tamamlanan iki önemli yatırımın açılışı yapılacak.

Yeşilhisar'a kesintisiz ve kaliteli içme suyu sağlayacak içme suyu hattı ile atıksu arıtma tesisinin açılışının yapılacağı tören Yeşilhisar Belediyesi önünde saat 12.30'da başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra çok sayıda protokol mensubu ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan törene Yeşilhisar halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 



Deniz...