27 / 04 / 2024

Kayseri Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda

Kayseri Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda

Kayseri Bilim Merkezi 'nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Bilim Merkezi'nin tefrişini TÜBİTAK ile birlikte yapacak olan Hollanda firmasının yetkilileri Kayseri'ye gelerek inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Kayseri'ye 7.2 milyonluk köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en önemli alternatif yollarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açılış için gün sayıyor.

Kayseri Güreş Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 120 yataklı güreş eğitim merkezinin temeli 24 Mart Cuma günü atılıyor

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Kayseri'ye yapılacak sosyal yaşam merkezinin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 mahalleye inşa edilen sosyal yaşam merkezlerinden ikincisinin ihalesi yapıldı. Köşk Mahallesi'nde projelendirilen bina yaklaşık 5 milyon 883 bin TL'ye inşa edilecek.

Kayseri Beyazşehir'e sosyal yaşam merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu yıl üç mahalleye yapacağı sosyal yaşam merkezlerinden ilkinin ihalesini gerçekleştirdi. Beyazşehir Mahallesi'ne yapılacak olan sosyal yaşam merkezinin ihalesine sekiz firma katıldı.

Kayseri Bilim Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü (sağda) ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (solda), TÜBİTAK ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesindeki Anadolu Harikalar Diyarı'nın içine yapılan Kayseri Bilim Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kayseri Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda Haberi

Kayseri Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda


Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandıracağı önemli yatırımlardan birisi olan Bilim Merkezi'nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Bilim Merkezi'nin tefrişini TÜBİTAK ile birlikte yapacak olan Hollanda firmasının yetkilileri Kayseri'ye gelerek inşaat alanında incelemelerde bulundular.


Harikalar Diyarı içerisine yapılan Bilim Merkezi'nde inşaat son aşamaya geldi. Bilim Merkezi inşaatının iki ay içinde bitirilmesi planlanıyor. İnşaatın bitirilmesinin ardından TÜBİTAK 50 milyon liranın üzerinde bir harcama yaparak Bilim Merkezi'nin tefrişini yapacak. Bu amaçla incelemelerde bulunmak için Kayseri'ye gelen TÜBİTAK ve Hollanda firmasının yetkilileri inşaatın son durumunu gördü.


Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcuman ile birlikte Bilim Merkezi inşaatını gezen TÜBİTAK Bilim Toplum Daire Başkanı Ahmet Uludağ Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Uludağ, "Kayseri'deki Bilim Merkezi'nin Kayseri ve Orta Anadolu'da büyük...