03 / 05 / 2024

Kayseri bina ihalesi

Kayseri bina ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 mahalleye inşa edilen sosyal yaşam merkezlerinden ikincisinin ihalesi yapıldı. Köşk Mahallesi'nde projelendirilen bina yaklaşık 5 milyon 883 bin TL'ye inşa edilecek.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kayseri 2023 projesi 31 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinin ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 236 adet yeni konuta yer verilecek.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri bina ihalesi Haberi

Kayseri bina ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu yıl üç mahalleye yapacağı sosyal yaşam merkezlerinden İkincisinin ihalesini gerçekleştirdi. Köşk Mahallesi'ne yapılacak olan sosyal yaşam merkezinin ihalesine 15 firma katıldı. 


Büyükşehir Belediyesi bu yıl içinde Beyazşehir, Mimarsinan ve Köşk Mahallelerine sosyal yaşam merkezleri yapacak. İçinde pek çok fonksiyonun bulunacağı sosyal yaşam merkezlerinden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin ihalesi geçen hafta yapılmıştır. Bu hafta da Köşk Mahallesi'ne yapılacak sosyal yaşam merkezinin ihalesi gerçekleştirildi. 


Yaklaşık maliyeti 5 milyon 883 bin 341,61 TL olan Köşk Sosyal Yaşam Merkezi ihalesine 15 firma katılarak teklif verdi. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle: 


Alp İnşaat: 

5 Milyon 219 Bin TL 

Çakıroğlu İnşaat: 

4 Milyon 646 Bin TL 

Daşan İnşaat: 

4 Milyon 494 Bin 300 TL 

Gürkan Kılıç: 

5 Milyon 825 Bin TL 

Kılıç İnşaat: 

5 Milyon 232 Bin TL 

Gökışığı İnşaat: 

4 Milyon 950 Bin...