19 / 05 / 2024

kayseri bina süslemeleri

kayseri bina süslemeleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi' nin bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM' li taksi durakları için bugün (16 Kasım Cumartesi) düzenleyeceği açılış töreni ilklere sahne olacak....

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi yapmaktayız

Kayseri ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız" diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm'de ikinci etabın ihalesi hazır!

İmar A.Ş. ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından Kayseri'de sürdürülen projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde Kayseri'de başlatılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

TİKA, Kerkük'teki tarihi çarşı için onarım raporu hazırladı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Bağdat Program Koordinatörü Cüneyt Esmer, Kerkük'te yanan tarihi Kayseri Çarşısı'nın onarılması için bir rapor hazırladıklarını belirtti.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

kayseri bina süslemeleri Haberi

kayseri bina süslemeleri


Büyükşehir Belediyesi'nin bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi durakları için yarın (16 Kasım Cumartesi) düzenleyeceği açılış töreni ilklere sahne olacak. Kayseri'de ilk kez gerçekleştirilecek mapping (bina üzerinde bilgisayarlı animasyon) gösterisinin yanısıra çok farklı dikkat çekici lazer gösterileri ilgiyle izlenecek.


Yarın saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenle, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan yapılan bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi duraklarının açılışı yapılacak.


Cumhuriyet Meydanı'nı büyük bir gösteri alanına dönüştürecek olan etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla adını duyuran 'Grup Dir'in gösterilerinin yanısıra mapping gösterileri, lazer ve ışık oyunları ile animasyonların sahneleneceği törende ayrıca havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek. Törende özellikle Anadolu'da bugüne kadar hiç yapılmayan mapping gösterisinin kaçırılmaması gerektiği vurgulanıyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Kayseri protokolünün de...