02 / 05 / 2024

Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi yapmaktayız

Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi yapmaktayız

Kayseri ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız" diye konuştu.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çeşitli etkinliklere katıldı. İlk olarak Seyyid Burhaneddin Türbesi'ni ziyaret eden Bakan Özhaseki, burada dua etti. Ardından Bürüngüz Camii'nde cuma namazını kıldı ve namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Kayseri Valiliği'ne geçen Bakan Özhaseki, burada açıklamalarda bulundu.

Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada, yakın zamanda gerçekleştirilen seçimlere değindi. İki seçimi de başarıyla tamamladıklarını belirten Bakan Özhaseki, birinci seçimde Sayın Cumhurbaşkanı'nın seçilmesini umut ettiklerini ve ikinci seçimlerde sonuç almak için gayret ettiklerini ifade etti. Milletin takdiriyle yüzde 52'nin üzerinde bir oy oranıyla Sayın Cumhurbaşkanı'nın yeniden seçildiğini vurgulayan Bakan Özhaseki, "Bismillah" diyerek çalışmalarına devam edeceklerini ve yeni bir "Türkiye Yüzyılı"nı inşa etmek için değerleri ön plana çıkaracaklarını söyledi.


Geri Dön