19 / 05 / 2024

kayseri Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri ihalesi

kayseri Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri ihalesi

Türkiye'de ilk kez Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri kuracak. Kayseri Organik Tarım Ürünleri Bahçesi ihalesine 9 firma katıldı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Çalışana 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis’e sunulacak… Şirketlerin ve firmaların, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği verilmesi gündemde. İşte detaylar…

Doğal gaz ve elektrikte flaş zam! Doğal gaz ve elektriğe ne kadar zam geldi? Zam faturalara ne zaman yansıyacak?

Dün akşam saatlerinde EPDK ve BOTAŞ, elektriğe ve doğal gaza zam geldiğini duyurdu. Peki elektriğe ve doğal gaza ne kadar zam geldi? Elektrik ve doğal zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte detaylar…

Doğal gaz yönetmeliğinde değişiklik. Yönetmeliğe uymayan apartmanlara izin yok!

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği'nin (GAZBİR) yaptığı açıklamaya göre, Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik gereğince apartman doğal gaz yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. Bundan sonra yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte haberimizin devamı..

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Doğal gaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz desteği ne zaman yatar? e-Devlet doğal gaz yardımı başvurusu...

İhtiyaç sahibi hanelere yönelik verilecek doğal gaz yardımı başvuruları başladı. e-Devlet kapısı üzerinden alınacak başvuruların ardından doğal gaz yardımı alma hakkına sahip olan vatandaşlar, 450 TL ile bin 150 TL arasında destekten faydalanacak.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık doğal sit alanı!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi 441 ada, 38 parselde yer alan 54 dönüm tarla tapulu 1. derece doğal sit alanını 21 milyon 893 bin 262 TL'ye satıyor...

Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili sorulan en sık 5 soru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili çok fazla soru geliyor. Sizler için gelen en sık 5 soruyu sizler için derledik. İşte Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili sorulan en sık 5 soru...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Bahçeşehir Göleti çalışmalarının devam etmesi protesto edildi!

Danıştay'ın iptal ettiği Bahçeşehir Gölet projesinde Belediye Başkanı'na verilen satış yetkisini kaldırmasına rağmen belediyenin çalışmalarına devam etmesi protesto edildi.

kayseri Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri ihalesi Haberi

kayseri Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de ilk kez Doğal Bahçe Ürünleri Üretim ve Satış Yeri kuracak. İlki Harikalar Diyarı yanında kurulacak olan Organik Bahçe'nin ihalesi yapıldı.


Cırgalan Mahallesi'ne yapılacak olan Organik Tarım Ürünleri Bahçesi ihalesine 9 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 258 bin TL olarak belirlenen organik bahçe yapım işi ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:


Gökışığı İnşaat                 :3 milyon 129 bin TL

Sinan İnşaat                      :3 milyon 145 bin TL

Bozdağ İnşaat                   :3 milyon 162 bin TL

Alp İnşaat                         :3 milyon 323 bin TL

Öner Proje...