05 / 07 / 2024

kayseri erü üstyapı çalışmaları

kayseri erü üstyapı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi'ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı üstyapı ihalesi 4 Şubat'ta!

Çukurova Havalimanı Üstyapı Tesislerinin Yap-İşlet-Devlet Modeli Çerçevesinde Yaptırılması, İç ve Dış Hatlar Terminali ile Mütemmimlerinin İşletilmesi ve Devri işi ihalesi 4 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Veysel Aslantaş hakkında soruşturma!

Kayseri ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, 10 Kasım'da Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki çekmişti. Aslantaş, hakkında ERÜ Rektörlüğü'nce idari soruşturma başlatıldı.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projelerin başında gelen Seyrani kentsel dönüşüm projesinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

TOKİ Kayseri Bünyan 216 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Bünyan İlçesi Camikebir Mahallesi 216 Adet Konut, 1’er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin merkez Kocasinan Belediyesi, Seyrani Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesini başlattı. Proje çerçevesinde yıkılacak olan eski evlere ilk balyozu, Belediye Başkanı Ahmlet Çolakbayrakdar vurdu.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binasının ihalesine 4 teklif!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kayseri'de 3 milyon metrekarelik alan imara açılıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin Mazakaland-Cırgalan arasında yer alan yaklaşık 3 milyon metrekare alanı "kentsel dönüşüm" çerçevesinde imara açmak, içine de bir sanayi sitesi yapma düşüncesinin rantsal dönüşüme çevrildiği iddia edildi.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

Kayseri Kocasinan'da gecekondulaşmanın önüne geçiliyor!

Hayata geçirildikten sonra konut bölgeleriyle şehre değer katacak olan kentsel dönüşüm projeleri, Kocasinan Belediyesi'ni "Yeni Kayseri"nin önemli merkezlerinden biri haline getirecek. Proje Kocasinan'ı gecekondulaşmanın önüne geçirek.

Kayseri üçüncü deprem kuşağında bulunuyor!

ERÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 'Kayseri İlinin Afetselliği ve Afetlere Hazırlık' konulu konferansta konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, "Kayseri 3'üncü deprem kuşağında bulunuyor" dedi.

Talas'ta 24’er derslikli bir ilkokul ve bir ortaokul yapılıyor!

Konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapılıyor.

kayseri erü üstyapı çalışmaları Haberi

kayseri erü üstyapı çalışmaları


Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi'ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Yapılan çalışmaları ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven ile birlikte takip eden Başkan Mustafa Çelik, trafikte yaşanacak rahatlığın kısa sürede görüleceğini belirtti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Erciyes Üniversitesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik'e Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven de eşlik etti.  Yapılan çalışmaların üniversite içindeki trafiği rahatlatacağını ifade eden Başkan Çelik, "Büyükşehir Belediyesi kent içindeki yolları yaptığı gibi kurumlar içerisindeki trafik düzeninin daha konforlu olması için de destek vermeye devam ediyor. Rektörümüz trafiğin daha düzenli akması için güzel bir proje hazırlamış.  Bu proje çerçevesinde kaldırım, asfalt, orta refüj ve aydınlatma işlerini...