04 / 05 / 2024

Kayseri Esentepe inşattan düşen işçi

Kayseri Esentepe inşattan düşen işçi

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Şehri Mahra satışta! Yeni Proje!

İBF Doğan İnşaat tarafından Kayseri'de inşa edilen Şehri Mahra satışa çıktı. Projede 208 adet bağımsız bölüm yer alacak. İşte projeye ilişkin detaylar...

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de inşa edilecek olan yeni proje için tarih belli oldu. 194 yeni konutu kaçırmayın...

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde son durum! 

Kayseri'de inşası devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç çalışmalarda yüzde 25 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Bilecik'te inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri'de inşaat işçisi evinde ölü bulundu!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde inşaat işçisi Bülent Çelebi, tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

Kayseri'de inşaat bekçisi ölü bulundu!

Yunus Emre Mahallesi Bağdat Caddesi'nde bir inşaatta çalışan İhsan B inşaatta ölü olarak bulundu...

Kayseri'de inşaat işçisi sehpadan düşerek yaralandı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi çıktığı sehpadan düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki M.B.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi...

Kayseri Esentepe inşattan düşen işçi Haberi

Kayseri Esentepe inşattan düşen işçi

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, Merkez Melikgazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde bir inşaatta meydana geldi. Dış cephesindeki yük asansörü henüz öğrenilemeyen nedenle zemine indi. Bu sırada 4’üncü katta iskele üstünde çalışan işçilerden İmdat Şahin’in başına demir parçası düştü. Yaralanan işçi, diğer çalışanların yardımıyla içeriye taşındı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz işçiyi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada işçinin tedavisi sürerken, soruşturma...