28 / 04 / 2024

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.



Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini arama motorlarında sorgulamaya başladı. Peki, Kayseri Şeker borsada hangi tarihte işlem görecek? İşte, KAYSE hakkında ayrıntılar ve halka arz sonuçları...

Kayseri Şeker’in borsa işlem tarihi gündemde yer almaya devam ediyor. Kayseri Şeker paylarının halka arzı ile ilgili talep toplama işlemleri, 10 Mayıs tarihinde başlarken, 12 Mayıs tarihinde sona erdi. Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

KAYSERİ ŞEKER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kayseri Şeker (KAYSE) halka arz sonuçları belli oldu. Halka arz sonuçları konsorsiyum lideri Gedik Yatırım Menkul Değerler tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla ilgili yatırımcılara duyuruldu.

10 Mayıs - 12 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki talep toplama işlemi tamamlanan ve satışa sunulan 106 milyon TL nominal değerli payların dağıtımı yapıldı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön