13 / 05 / 2024

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.



109.867.061 TL değerindeki nominal pay bireysel yatırımcıya, 2.706.689 TL çalışanlardan ve çiftçilerden meydana gelen yatırımcı kategorisine, 8.008.584 TL nominal değerli pay yurt içi kurumsal yatırımcılara ve 800. Bin TL değerindeki pay yurt dışı kurumsal yatırımcılara dağıtıldı.

16,27 TL sabit fiyatla KAYSE kodu ile yapılan halka arzın büyüklüğü 1.724.620.000 TL olarak kayıtlara geçti.

106 milyon TL nominal değerli pay 1.618.666 tane yurt içi bireysel yatırımcıya, 747 adet çalışanlardan ve çiftçilerden meydana gelen yatırımcılara, 44 tane yurt içi kurumsal yatırımcıya ve 2 tane yurt dışı kurumsal olmak üzere toplam 1.619.459 yatırımcıya dağıtılmış oldu.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

KAYSE HİSSE BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Kayseri Şeker (KAYSE) halka arz sonuçlarının belli olmasından sonra Borsa İstanbul işlem tarihi de ilgili yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Fakat şu an için konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yeni bir açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.

Yüzbinlerce Bağ-Kur’lu bu sorunun yanıtını arıyor! Bağ-Kur tescil affı çıkacak mı?

Garanti Bonus kartı olanlara müjde! Hesaplara para yatacağı duyuruldu!

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön