06 / 06 / 2024

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY bünyesinde Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı belirtildi. Atatürk, Sabiha Gökçen, İstanbul havalimanına personel alınacak. Buna göre, başvuru şartları ve hangi bölümlerden personel alımı yapılacağı merak ediliyor. Öte yandan, başvurular nereden ve nasıl yapılacak?



Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olan Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı açıklandı. aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere toplamda 3 havalimanında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı kaydedildi. Bu kapsamda başvuru şartları neler?

TURKISH TECNIC MÜHENDİS ALACAK VE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1994 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmaması durumu ve daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmış olmaması, seyahat engeli olmaması, öte yandan uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, iyi derecede İngilizce bilmesi gerekmektedir.

 THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Üniversitelerin Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Gemi İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar THY Teknik kariyer sitesine “özgeçmiş bırak” butonu üzerinden özgeçmiş oluşturup ilana başvurabilecek. Kılavuz: https://thyteknik.hrpeak.com/5rxrl229zp9cycxqfpy65j226z.job

İŞKUR açıkladı! Türkiye genelinde şehir hastanelerine personel alımı yapılacak...

TPAO duyurdu! TPAO 150 personel alımı yapacak!

İsdemir açıkladı! İsdemir'de saat ücretli personel alımları başlıyor... 

15 kurum ve bakanlığa 22.530 personel alınacağı açıklandı! Hangi kurum kaç personel alacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Bakanlık personel alımı yapacak...

Merkez Bankası personel alımı yapacağını duyurdu!


Geri Dön