18 / 05 / 2024

kayseri festivali ne zaman

kayseri festivali ne zaman

Kayseri Büyükşehir Belediyesi' nin bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM' li taksi durakları için bugün (16 Kasım Cumartesi) düzenleyeceği açılış töreni ilklere sahne olacak....

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

kayseri festivali ne zaman Haberi

kayseri festivali ne zaman


Büyükşehir Belediyesi'nin bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi durakları için yarın (16 Kasım Cumartesi) düzenleyeceği açılış töreni ilklere sahne olacak. Kayseri'de ilk kez gerçekleştirilecek mapping (bina üzerinde bilgisayarlı animasyon) gösterisinin yanısıra çok farklı dikkat çekici lazer gösterileri ilgiyle izlenecek.


Yarın saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenle, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan yapılan bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi duraklarının açılışı yapılacak.


Cumhuriyet Meydanı'nı büyük bir gösteri alanına dönüştürecek olan etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla adını duyuran 'Grup Dir'in gösterilerinin yanısıra mapping gösterileri, lazer ve ışık oyunları ile animasyonların sahneleneceği törende ayrıca havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek. Törende özellikle Anadolu'da bugüne kadar hiç yapılmayan mapping gösterisinin kaçırılmaması gerektiği vurgulanıyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Kayseri protokolünün de...