02 / 05 / 2024

kayseri garaj tramvayı ne zaman açılacak

kayseri garaj tramvayı ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Doğu Garajı-İldem tramvay hattının test sürüşünü yaptı. Test sürüşü sonrası açıklamalarda bulunan Özhaseki, 42 kilometrelik hat ve 70 aracın maliyetinin 800 milyon lirayı bulduğunu söyledi...

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvayı Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi!

Kayseri'deki Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak..

Kayseri Doğu Garajı'nda 10 yıllığına kiralık 180 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Doğu garajında bulunan 180 adet dükkanı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek dükkanların ihalesi 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor.

Kayseri Sezer Ahşap Fabrikası'nın yanındaki tır garajı satıldı mı?

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Sezer Ahşap Fabrikasının hemen yanında bulunan 15 bin metrekarelik tır garajı arsasının satışı gündeme bomba gibi düştü.

Üsküdar'daki eski İETT garajı kültür merkezine dönüştürüldü!

Eskiden İETT Garajı ve tramvay hangarı olarak kullanılan yapıyı restore ederek yeni bir soluk getiren Üsküdar Belediyesi, Nevmekan ismindeki yeni merkezin açılışını törenle gerçekleştirdi.

Kocaeli Tramvay Hattı için şantiye kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan tramvay hattı için yüklenici firma tarafından inşaat şantiyesi kuruldu. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasından başlayacak tramvay hattının garaj inşaatı da aynı alanda olac

Bursa Tramvay Hattı ihalesine 13 teklif!

Bursa’yı demir ağlarla örme hedefi doğrultusunda Cumhuriyet Caddesi ve Heykel-Garaj tramvay hatlarının ardından T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının ihalesi de yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki günlerde açıklanacak...

kayseri garaj tramvayı ne zaman açılacak Haberi

kayseri garaj tramvayı ne zaman açılacak


Tamamlanma aşamasına gelen Doğu Garajı - İldem hattının test sürüşünü yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bugün burada 10 kilometrelik İldem hattının deneme sürüşlerini yaptık. Ayını şekilde üniversite güzergahının da deneme sürüşlerini yapıyoruz. Allah nasip ederse ay başında bu İldem hattımızı açıyoruz. İldem’de oturan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bundan sonra bu bölgedeki kardeşlerimiz İldem’den, Beyazşehir’den şehrin merkezine ve organize sanayiye yani neredeyse 25 - 30 kilometrelik yolu bir tek biletle çok rahat bir ortamda geçebilecekler. Tabi üniversite güzergahı da açılış tarihi itibariyle sömestre dönüşüne ayarladık. Bundan sonra üniversite öğrencilerimizde Kayseri’nin her tarafından üniversiteye ulaşabilecekler. Şimdilik hattımız 35 kilometreyi buluyor. Bu bir başlangıç. Zaten ilk raylı sistemi başlattığımızda bunu ifade etmiştim. Ben ne kadar yaparım bilemiyorum ama 'etap etap bu...