17 / 05 / 2024

Kayseri Gültepe Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Kayseri Gültepe Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve Kayseri ilinde prestij bir semtin ortaya çıktığını söyledi.

Kayseri Büyükşehir'den satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satışa sunacak.

Kayseri Büyükşehir arsa satışından 15.3 milyon TL kazandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında yer alan arsalar ile Gültepe Mahallesi'ndeki arsanın satışı için ihale yaptı.

Kayseri Melikgazi'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi İlçesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek...

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

Kayseri Büyükşehir'den 14 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

Kayseri Büyükşehir ihalelerine yatırımcılardan yoğun ilgi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes’teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Kayseri Gültepe Mahallesi’nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası ihale ile satışa çıkarılacak.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyona mal olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri Gültepe Mahallesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

Kayseri Gültepe Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve sonuçta Kayseri ilinde prestij bir semtin ortaya çıktığını söyledi.


Gültepe Mahalle gezisine Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda bölge halkı iştirak etti.


HAK ETTİĞİ MİSYONUNA KAVUŞMUŞTUR…

Gültepe Mahallesinin Kayseri’nin gecekondu ile yoğunlaşmış bir semti olduğu ancak 20 yıl önce Ferdi Tapu, 18. Madde uygulaması ile başlatılan kentsel dönüşüm ile bugün Kayseri’nin en modern yapıların bulunduğu mahalle olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır....