27 / 04 / 2024

kayseri hacılar kentsel dönüşüm çalışmaları

kayseri hacılar kentsel dönüşüm çalışmaları

HACILAR Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Aşağı ve Orta Mahalleler’de 130 dönümlük alanda uygulanacak ve 200 milyon TL’ye mal olacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi vatandaşlarla sözleşmelerin imzalanmasına başlandı.

Kayseri Hacılar'da yapıların yüzde 34'ü riskli!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici 130 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek ve yaklaşık 151 milyon TL'ye mal olacak kentsel dönüşüm projesini anlattı. Ekici, Hacılar'daki yapıların yüzde 34'ünün riskli durumda olduğunu belirtti.

Kayseri Hacılar kentsel dönüşümü Bakanlık'tan onay bekliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Kentsel Dönüşüm ve TOKİ projemiz hazır. Son şeklini verdiğimiz projeyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını bekliyoruz" dedi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları değerlendirildi!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Ekici, ilçedeki halkın kentsel dönüşümü istediği için ilk çalışmaların bu konuda olduğunu ifade etti.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

kayseri hacılar kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

kayseri hacılar kentsel dönüşüm çalışmaları

 HACILAR Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Aşağı ve Orta Mahalleler’de 130 dönümlük alanda uygulanacak ve 200 milyon TL’ye mal olacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi vatandaşlarla sözleşmelerin imzalanmasına başlandı.


Hacılar'ın değerine değer katması beklenen Orta ve Aşağı Mahallelerde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesinde anlaşmalar yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne gelerek proje hakkında bilgi edinen hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı. Bu kapsamda hak sahiplerinden Hasan Pınar, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte sözleşmeye imza attı. Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi’nden çok memnun olduğunu belirten hak sahibi Hasan Pınar, “Eski evimiz çok kötü durumdaydı. İnşallah bu proje ile modern bir konuta sahip olacağız. Katkısı olanlardan Allah razı olsun” dedi. 


Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ise, Kentsel Dönüşüm...