15 / 05 / 2024

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi nerede

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi nerede

Kayseri caddesi üzerinde yapılacak olan Hacılar Kültür Evi'nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Kültür Evi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi hizmete açıldı..

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Kayseri Hacılar bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Hacılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 1. etapta yer alan 200 dairede inşaat sürüyor. 

Kamu düzenini bozacak kültür varlıkları kalıntıları kaldırılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kültür varlığı kalıntılarına ilişkin ilke kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi nerede Haberi

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi nerede

Hacılar Kültür Evi ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Kültür Evi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti. 

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 1 Milyon 185 Bin 734 Tl olan ihaleye 9 firma katıldı. Firmaların verdiği teklifler şu şekilde; "Göker Gözütok 946 Bin TL, Kılıç İnşaat 1 Milyon 400 Bin TL, Elma İnşaat 1 Milyon 078 Bin 150 TL, Emitek İnşaat 1 Milyon 084 Bin TL, Çıtaklar İnşaat 2 Milyon 490 Bin TL, Gelişim İnşaat 948 Bin 240 TL, Artı 1 Mimarlık 835 Bin TL." İhale komisyonun incelemesinin ardından sonuçlanacak.


Kayseri...