02 / 05 / 2024

kayseri havalimanı araç giriş çıkış yerleri

kayseri havalimanı araç giriş çıkış yerleri

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesine ilişkin araştırma önergesi verildi!

Atatürk Havalimanı'nda yapılan Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesine ilişkin çeşitli hususların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Erkilet Havalimanı inşaatı meclis gündeminde!

Kayseri'ye yapılacak olan Erkilet Havalimanı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kayseri havalimanı araç giriş çıkış yerleri Haberi

kayseri havalimanı araç giriş çıkış yerleri


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Düzgün, hava limanında araç giriş çıkış yerleri ile taksi durağının yeniden değerlendirilmesinin şart olduğunu açıkladı. 


Vali Düzgün’ü, havalimanına gelişinde, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Havalimanı Müdürü Fatih Koşak karşıladı. Şehrin değişen, gelişen ve büyüyen yapısıyla birlikte yolcu trafiği artan, Kapadokya Bölgesi’nin de uçuş kapısı olması nedeniyle turistlerin yoğun giriş çıkış yaptığı Kayseri Havalimanı’nın, daha kaliteli ve etkin hizmet vermesi amacıyla havalimanına gelen Vali Düzgün, ilk olarak kimi zaman yoğunlukla birlikte şikâyetlere de konu olan iş ve dış...