01 / 05 / 2024

kayseri İncesu başvurusu

kayseri İncesu başvurusu

Toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 62 bin 932 TL'den başlıyor. TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap son başvuru günü bugün...

TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. İşte TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri...

TOKİ Kayseri İncesu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesinde yer alan 1 adet konut konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkıyor. Peki, Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu!

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvurusu!

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede peşinatlar 7 bin 719 liradır.

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Aylık 230 TL taksitle ödeme yapılabilen proje tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede dairelerin büyüklükleri minimum 87,86 metrekareden oluşuyor.

kayseri İncesu başvurusu Haberi

kayseri İncesu başvurusu

Aylık taksitlerin 308 liradan başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş İncesu Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Konut fiyatlarının 62 bin 932 TL ile 131 bin 149 TL arasında değiştiği projede peşin ödemeler 7 bin 719 liradan başlangıç gösteriyor.


TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.



Satış duyurusu için