03 / 05 / 2024

Kayseri İncesuda Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor

Kayseri İncesuda Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kayseri'nin ruhsat sorunu çözüldü!

Meslek odaları tarafından açılan dava imar yönetmeliği ile ilgili yürütmenin durdurulması kararıyla başlayan ruhsat sorunu Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüldü.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Kayseri'de inşaat sektörü konuşuldu!

Kayseri Sanayi Odası meslek komitelerinden oluşan 1., 8., 9., 10., 11. ve 26. gruplara yönelik genişletilmiş meslek komitesi toplantısı gerçekleştirildi. 

Kayseri Meslek Akademisi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve KAYMEK Sınav Merkezi’nin temelini attı.

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Mustafa Çelik: İnşaat sektörü Kayseri için önemli!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası'nda inşaat sektörüyle ilgili altı meslek komitesinin üyeleriyle bir araya geldi. Çelik İnşaat sektörünün Kayseri için önemli olduğunu söyledi...

Kayseri Ticaret Odası inşaat sektörünü masaya yatırdı!

Kayseri Ticaret Odası’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin oluşturduğu meslek komitelerinin ortak toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi..

Kayseri'de inşaat sektörü sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı..

Kayseri'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı. Toplantıya Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz katıldı.

Ali Aydın: Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın: "Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu, meslek kurumumuzun bir kaydının ve ahlakının olması ve sınıflandırılmasının yapılması lazım" dedi

Kayseri’de turizm sektörünü geliştirme toplantısı yapıldı!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’de turizm sektörünün geliştirilmesi amacıyla ildeki meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, sektör temsilcileri ve ilgili kamu kurumlarının yöneticilerini davet etti...

Kayseri Park 8 Eylül'e kadar 24.00'da kapanacak!

Orta Anadolunun ilk ve en büyük Alışveriş ve Yaşam merkezi Kayseri Park´ta  130 mağazanın yer alıyor

Kayseri İncesuda Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor Haberi

Kayseri İncesuda Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili olrak bilgi veren İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak İlçemizin artan nüfusuyla paralel olarak yeni imar yollarının açılması ve yeni planlama çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda 10 yıllık dönem içerisinde birinci, ikinci ve üçüncü Etap TOKİ uygulaması ile toplamda 2 bine yakın yaptığımız konut çalışmaları sonucunda inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulunu da dikkate alarak 1. Etap TOKİ’den 2. Etap TOKİ’ye 2. Etaptan da Meslek Yüksek Okuluna buradan da 3. Etap TOKİ’ye bağlanacak 6,5 Km’lik bir çevre yol yapım çalışmamız devam etmektedir. Hedefimiz 2016 yılı sonuna kadar bu yol çalışmalarımızı ve Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Meslek...