29 / 04 / 2024

Kayseri inşaat satış ihalesi

Kayseri inşaat satış ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Osmangazi Mahallesi'nde arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkiye’de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demiri satılıyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, Türkiye'de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demirinin satıldığını dile getirdi.

İnşaat sektörü 15 Temmuz öncesinde rekor satışa ulaştı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminden sonra süreci anlattı. Durbakayım, inşaat sektörünün 15 Temmuz öncesinde tarihinin yüksek satış rakamlarına ulaştığını belirtti.

Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut tarafından geliştirilen projelerin 34 tanesinde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

Kayseri'de inşaat kredisi kullanım oranı arttı!

Kayseri'de inşaat kredisi kullanma oranı arttı. Bölgede 3 ayda 1 milyar 62 milyon 400 bin liralık inşaat kredisi alındı.

Kayseri Küçükali'de 8,4 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 51 adet daire ve 4 adet dükkân inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 468 bin 279 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Melikgazi'de 16.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Küçükali'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek..

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri inşaat satış ihalesi Haberi

Kayseri inşaat satış ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Osmangazi Mahallesi'nde 24 derslikli ortaokul binası inşa edecek. Okul binası için 9 milyon 119 bin 071,00 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor. 

1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 30/04/2019 tarihinde saat 11:00 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü İhale Salonunda toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacaktır.
2 - Tablo 2 de belirtilen taşınmazın tahmini bedeli olan toplam 9.226.681,00 TL üzerine artırım yapılmak suretiyle teklif alınacak, ihale sonucu oluşan bedel ile 9.119,071,00 TL inşaat maliyeti arasında Hazine lehine oluşan fark bedel...