18 / 05 / 2024

Kayseri İstasyon Caddesi bina yenileme çalışmaları

Kayseri İstasyon Caddesi bina yenileme çalışmaları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir meydanı ve meydana çıkan caddelerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi amacıyla başlatılan cephe düzenleme çalışmaları İstasyon Caddesi ile devam edecek. İhaleye 4 firma katıldı...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Darıca'da 17.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde yer aşan üç adet gayrimenkulü 17 milyon 945 bin 642 TL'ye satıyor...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Ankara'daki 68 hak sahibine daire verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla Türk Kızılayı ve İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi projesi kapsamında yıkılacak binalardaki 68 hak sahibine yine aynı bölgeden daire tahsis edilecek.

M1 Metrosu Vatan Caddesi istasyon projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Etimesgut İstasyon Caddesi ve çevresi imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, İstasyon Caddesi ve civarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri askıda...

Kayseri Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Artuçlar Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Artuçlar Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Ali Turabi Artuç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstasyon Caddesi üzerinde Bakırköy esnafıyla sokak kahvaltısında buluştu. Kerimoğlu, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinledi ve bunun yanında istasyon müjdesi verdi.

Ala Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Baykan tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri'ye 850 metrelik yeni köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hastane ve İstasyon Caddesi'ndeki trafik akışını kesintisiz hale getirecek olan 850 metrelik köprü geçişi projesi hakkında incelemelerde bulundu.

Semart Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semart Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Kutlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri İstasyon Caddesi bina yenileme çalışmaları Haberi

Kayseri İstasyon Caddesi bina yenileme çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir meydanı ve meydana çıkan caddelerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi amacıyla başlatılan cephe düzenleme çalışmaları İstasyon Caddesi ile devam edecek. Cumhuriyet Meydanı ile Hacıkılıç Cami arasındaki binalarda cephe yenileme çalışmaları yapılması için ihale düzenlendi.

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 014 bin 778 TL olan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:


Özkan Koç: 1 milyon 279 bin 380 TL

Fahri Taban: 1 milyon 979 bin 420 TL

Gülenay Demirel: 1 milyon 995 bin 155 TL

Başaran İnşaat: 1 milyon 999 bin 960 TL

İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından sonuçlanacak.


MEYDAN'DA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SON VERİLDİ

Cumhuriyet Meydanı'nı, eski binaları yıkarak Türkiye'nin en büyük meydanlarından biri haline getiren ve bu meydandaki çeşitli medeniyetlere ait tarihi eserleri açığa çıkaran Büyükşehir Belediyesi, görüntü kirliliğine...