17 / 05 / 2024

kayseri jandarma konağı ne zaman açılacak

kayseri jandarma konağı ne zaman açılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi....

Kayseri Etnografya Müzesi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi Güpgüpoğlu Konağı’ndaki Etnografya Müzesi’nin yeniden açılışı sebebiyle gerçekleştirilen törene katıldı.

Kayseri Kocasinan'daki Jandarma Konağı restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası ihalesi bugün!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası 26 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ihalesi 26 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı 22 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Melikgazi'deki Filintanın Konağı restore edilecek!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gülük Mahallesinde yer alan, Kayseri kültür yapıları içinde nadir sivil eserlerden biri olan ve 'Filintanın Konağı' olarak bilinen yapının aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

kayseri jandarma konağı ne zaman açılacak Haberi

kayseri jandarma konağı ne zaman açılacak


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi.


Melikgazi Belediye sınırları içerisinde 800 civarında Kayseri kültür envanterine kayıtlı tarihi yapı ve sit alanı bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “Melikgazi Belediyesi olarak tarihe olan saygımız ve sahiplenmemiz tescillenmiştir. Çünkü Çayırağası Konağı'nı restore ederek bilimin hizmetine sunduk. Şu anda Bağpınar'da tarihi çeşme ile köprüyü, Yanıkoğlu Mahallesi'nde yer alan Babük Bey ile Emir Şahap yapılarını aslına uygun olarak onarmaktayız. Gesi Güney Mahallesi Merkez İlkokulu'nun projesi çizilmektedir. Şimdi de yıllardır Kayseri’nin merkezi Şehit Nazımbey Mahallesi'nde bulunan eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan Kayseri evi diğer bilinen adı ile Jandarma Konağı restore edilecektir. Yapılan restorasyon çalışması sonrası bina hem...