20 / 05 / 2024

kayseri kapalıçarşı bölgesine otopark yapımı

kayseri kapalıçarşı bölgesine otopark yapımı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Cami-i Kebir esnafını ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, esnafa bölgenin en önemli ihtiyacı olan otoparkın müjdesini verdi...

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Bankalarda 92 günlük faiz yüzde 30’u aştı, Kapalışarçı’da dolar 19 TL’ye ulaştı!

Bankalarda mevduata verilen faizlerde büyük yarış başladı. Mevduat faizlerinde sadece bu hafta 1 ila 2 puanlık artışlar yaşandığı ve bazı bankaların yüzde 30 barajını da aştığı, öte yandan dövize olan taleple, Kapalıçarşı’da doların 19 TL’ye ulaştığı iddia edildi.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

Kapalıçarşı'daki döviz bürosunda kaçak yapılar söküldü!

Kapalıçarşı’da, kaçak tadilat yapıldığı bildirilen döviz bürosunda sonradan eklenen yapılar belediye ekipleri tarafından söküldü.

Tarihi Kapalıçarşı'nın çatısı onarıldı!

Dünyanın en büyük ve en eski çarşısı olan, 558 yıllık Kapalıçarşı'nın çatısı yenilendi. Kapalıçarşı'ya ayrıca bir 'seyir terası' eklenmek isteniyor.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı!

İstanbul’un çekim noktalarından olan Kapalıçarşı, Ocak 2017’den bu yana büyük bir restorasyon sürecinden geçiyor. Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı.

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Kapalıçarşı esnafı, Budva'ya taşınıyor!

Kapalıçarşı esnafının bir bölümünün maliyetin artması üzerine Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya taşınıyor...

Kapalıçarşı'daki dükkan fiyatlarına Nusret dopingi!

Dünyaca ünlü kasap Nusret’in Kapalıçarşı’da yeni şube açacak olması, bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu. 

Kapalıçarşı'nın restorasyonu büyük ölçüde tamamlandı!

İstanbul'daki Kapalıçarşı’da devam eden çatı ve alt yapı restorasyonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmaları  Nisan ayında sona erecek.

Kapalıçarşı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Dünyanın en büyük ve en eski alışveriş merkezi olan Kapalıçarşı'da başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

kayseri kapalıçarşı bölgesine otopark yapımı Haberi

kayseri kapalıçarşı bölgesine otopark yapımı


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Cami-i Kebir esnafını ziyaret etti. 


Gezisi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Büyükkılıç’a hat sanatçısı Bekir Güngör tarafından kaligrafi tekniği ile yazılmış ism-i hat hediye edildi. Tarihi Cami-i Kebir önünden başlayarak, Kapalı Çarşı şekerciler girişi ile çevresinde bulunan esnafları tek tek dolaşıp gönüllerini alan Başkan Büyükkılıç, "Şehrimizin en işlek ve geçmişi çok eskiye dayanan Cami-i Kebir bölgemizde en önemli ihtiyaç olarak karşımıza çıkan otopark için daha önce girişimlerde bulunmuştuk. Hacı Ali Karamercan okulunun kaldırılması sonucu boşaltılan bu alana yakın dönemde bölge otoparkını yaparak, bölge esnafımızın en önemli ihtiyaçlarından birini gidermiş, trafik sorununu da çözmüş olacağız." dedi. 


Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve aynı bölgede esnaflık yaptığını hatırlatan Büyükkılıç, "Babamla birlikte...