08 / 05 / 2024

Kayseri Kapuzbaşı master plan

Kayseri Kapuzbaşı master plan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Kapuzbaşı Şelaleleri için kesin koruma kararı!

Kayseri İli, Yahyalı İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri Doğal Sit Alanı kapsamına giren alan koruma altına alındı.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

Kayseri kırsalında kentle uyumlu imar hamlesi başlatıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile il kırsalında eş zamanlı imar hamlesi başlattı. Belediye, revize imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarını bir arada hayata geçirecek.

Mustafa Çelik: Kayseri'de çarpık kentleşmeye izin vermeyeceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ''Kenti bu vizyon doğrultusunda planlayarak dizayn edeceğiz. Yani, hizmet dönemini yeni imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarına odaklanarak başlatıyoruz. ''dedi.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir'den mühendislik dersi!

Kayseri'deki mühendis adaylarına teorik ve uygulamalı ders verildi. Öğrencilere, Ulaşım Master Planı, alt-üst geçitler ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprülü kavşaklardaki sistemle ilgili açıklamalar yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi turizm eğitim programı ile sertifika veriyor!

Erciyes Master Planı ile bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri, turizme hazırlıksız yakalanmayacak. Büyükşehir Belediyesi'nce Kapalıçarşı esnafına yönelik başlatılan eğitim programı sona erdi ve esnaflara sertifika verildi.

Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Erciyes Master Planı ile yakın zamanda bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı.

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

Orhan Düzgün: Kapuzbaşı yerli ve yabancı turizm acentelerine tanıtılmalı!

Kayseri kent merkezine 190 kilometre Adana'nın Aladağ ve Kozan ilçelerine de yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri, 500 metrekarelik alanda 7 şelaleden oluşuyor.

Kayseri Kapuzbaşı master plan Haberi

Kayseri Kapuzbaşı master plan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı heyetinin ziyaretinde kente yaptıkları yatırımları anlattı. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri’nin önemli değerlerinden Kapuzbaşı Şelaleleri için master plan çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Yahyalı’ya yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür eden İlçe Başkanı Türkmenoğlu, “Yahyalı’ya ilginiz olduğunu ve değer verdiğinizi biliyoruz. Bize her zaman destek olacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı hizmetler hakkında açıklamalar yaparak, “İlçemize yapmış olduğunuz sayılmayacak kadar güzellikler var. 3,5 milyon TL’ye mal olacak olan Yahyalı Meydan Projesi’ni ilçe...