04 / 05 / 2024

Kayseri Karakaya tek katlı TOKİ evleri yapılacak

Kayseri Karakaya tek katlı TOKİ evleri yapılacak

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Karakayalılara yeni müjdelerde veren Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz.” dedi.

TOKİ Kayseri 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! 194 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Kayseri 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... 194 yeni konut için bu tarihe dikkat... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'de tek bir gecekondu kalmadı!

AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu kalmayan bir şehir haline geldi'' dedi.

Kayseri'de inşaat işçisi evinde ölü bulundu!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde inşaat işçisi Bülent Çelebi, tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Kayseri Gayrimenkul Satışı İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından,  Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mah, 1549 ada, 88 parselde yer alan tek katlı betonarme iş yeri ve arsası vasfındaki taşınmaz 10 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi'nde bulunan karma tek katlı fabrika binası ve üç katlı idari bina ve arsası vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 713 bin 968 TL olarak belirlendi.

Kayseri Develi'deki metruk evler tek tek yıkılıyor!

Kayseri Develi Belediyesi ekiplerince Camikebir, M. Asım Köksal ve Sindelhöyük Mahallelerinde bulunan riskli ve metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Kayseri Sahabiye'deki dönüşümde 201 kişiyle uzlaşıldı!

Kayseri'nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle tek tek görüşülerek uzlaşma sağlanıyor. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 10 günde 201 hak sahibiyle uzlaşma sağlandı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırım toplantısı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye bağlı şirketlerle tek tek toplantılar yaptı. Şirketlerin yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgiler alan Başkan Çelik, daha aktif, daha efektif ve daha dinamik hizmetler vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Kayseri Karakaya tek katlı TOKİ evleri yapılacak Haberi

Kayseri Karakaya tek katlı TOKİ evleri yapılacak

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.


Karakaya Mahallesinde düzenlene açılış törenine Bünyan Kaymakamı Muhammet Kaya, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu İlçe protokolü, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe belediye çalışanları ve çok sayıda Karakaya’lı vatandaşlar katıldı.


Ülkemiz üzerinde son zamanlarda bugüne kadar oynanan oyunların çok daha fazlası yedi düvel tarafından icra ediliyor diyen Başkan Gülcüoğlu;” Senaryonun bini bir yandan uygulanmaya konuyor. Çok şükür ki milletimizin feraseti, milletimizin mahur duruşu bu hainlerin bu senaristlerin ülkemizi bölmeye parçalanmaya çalışan bu kirli nifak tohumlarını Allahın izniyle birer birer bertaraf ediyor ve etmeye de davam edecektir. Coğrafyamız da barış ve huzuru kardeşlik ve kalkınmayı bu iklimi istemeyen yedi düvelle gerçekten bugün itibariyle savaş halindeyiz. Bir kurtuluş savaşının...