03 / 05 / 2024

kayseri Kartal Kavşağı projesi

kayseri Kartal Kavşağı projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Akçakale-Sırrın Köprülü Kavşağı hayata geçiyor!

Şanlıurfa Akçakale - Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

kayseri Kartal Kavşağı projesi Haberi

kayseri Kartal Kavşağı projesi


Kayseri Büyükşehir Belediye Mustafa Çelik, şehir merkezindeki trafiği azaltmak için şehir merkezi dışında bir ring hattı oluşturmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bu çerçevede Kocasinan Bulvarı üzerindeki Karayolları, Hastane, İstasyon ve Nato Caddesi Kavşaklarındaki sorunu köprülü kavşaklarla çözdüklerini dile getiren Başkan Çelik, trafik sıkışıklığının yaşandığı diğer kavşaklarda da projelerle trafiği rahatlatacaklarını ifade etti.

Kayseri'deki ulaşımın daha konforlu olması için yoğun bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, bu çalışmalardan birisinin de Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak projesi olacağını belirtti. Kartal Kavşağı'nın trafik sorunundan arındırılması için "Kartal Katlı Kavşağı" projesinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Kartal Katlı Kavşağı'nda 500 metre altgeçit, 85 metre üstgeçit yapılacak. Bu çalışmalar kapsamında zemin etüdü için sondaj çalışmaları devam...