31 / 07 / 2024

kayseri kiralık arsa

kayseri kiralık arsa

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: Kayseride bulunan 7 bin 882 metrekare alana sahip arsa 26 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede kiraya verilecek

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kocasinan'da sağlık tesisi yapımı karşılığı kiralık arsa!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kocasinan'ın Kavakyazı Mahallesi'nde bulunan arsayı sağlık tesisi yapımı karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 7 milyon 605 bin 628 TL olarak belirlendi.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Kayseri'de Vakıflar'dan 2 milyon TL'ye 30 yıllığına kiralık arsa!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; kayseri Kocasinan Erciyesevler'deki arsayı inşaat süresi ile birlikte 30 yıllığına kiraya veriyor. Arsanın toplam bedeli 2 milyon 74 bin 135 TL olarak belirlendi.

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

kayseri kiralık arsa Haberi

kayseri kiralık arsa

Kayseri Melikgazi Erenköy 'de bulunan 7 bin 882 metrekare alana sahip arsa 3 milyon 178 bin 145 lira muhammen bedelle 26 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede kiraya verilecek. Gayrimenkulün muhammen bedeli 95 bin 344 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için