28 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinanda dükkan yıkımları

Kayseri Kocasinanda dükkan yıkımları

Bekir ve Şerafettin Arslan kardeşler, Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda bulunan dükkanlarının belediye tarafından istimlak bedeli ödenmeden yıkılmaya çalışıldığını iddia etti.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

TOKİ'den Kayseri'ye 55 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 55 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kayseri'de 10.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Kayseri Melikgazi'de yer alan dükkanı 10 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 dükkanı kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hunat alt geçitte yer alan 12 dükkanı 3 yıllığına kiralıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunarak, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkarıyor.

Kayseri Kocasinan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kayseri Kocasinanda dükkan yıkımları Haberi

Kayseri Kocasinanda dükkan yıkımları

Öyle ki yetkililer tarafından dükkanlarının habersiz bir şekilde yıkılacağı konusunda endişe duyduklarını söyleyen Arslan kardeşler gece gündüz nöbet tutmaya başladı. Konu ile ilgili görüştüğümüz belediye yetkilileri ise istimlak bedelini ödediklerini ama bazı mülk sahiplerinin anlaşmaya yanaşmadıklarını ileri sürdü.



Kocasinan Belediyesi’nin Erkilet Bulvarı’nın genişletilmesi için başlatmış olduğu istimlak çalışmaları bir süredir devam ederken söz konusu bölgedeki dükkanların birer birer yıkıldığı görüldü.


Bazı dükkan sahipleri belediyenin zorla veya habersiz bir şekilde dükkanlarını yıkarak enkaz halindeki bir arsa gibi gösterdiğini iddia ettiler.


Bir çok dükkan sahibinin mağdur edildiği yönünde iddialar ortaya atılırken, bölgede dükkanı ve evi olanlardan Bekir ve Şerafettin Arslan kardeşler, toplam 641 m2 alanda 4 dükkan ve 1 evlerinin olduğunu söyledi.


Arslan kardeşlerin iddiasına göre belediye daha önce kendilerine tebligat göndermeden 3 gün içerisinde...