02 / 05 / 2024

Kayseri konfeksiyoncular sitesi

Kayseri konfeksiyoncular sitesi

Kayseri'de TOKİ arsasına konfeksiyoncular sitesi kurulacak. TOKİ'nin bir süre önce 50 milyon lira muhammen bedelle ihaleye çıkarttığı Şeker Fabrikası 'ndan geçme 250 dönümlük araziye Konfeksiyoncular Sitesi'nin kurulması planlanıyor.

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri'de 3 milyon metrekarelik alan imara açılıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin Mazakaland-Cırgalan arasında yer alan yaklaşık 3 milyon metrekare alanı "kentsel dönüşüm" çerçevesinde imara açmak, içine de bir sanayi sitesi yapma düşüncesinin rantsal dönüşüme çevrildiği iddia edildi.

Kayseri Melikgazi Rezzak Sitesi'nde tapular arsa sahiplerine mi devredilecek?

Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi Göbüderesi Sokak’ta bulunan Rezzak Sitesi’nin sakinleri, arsa sahibi ve müteahhit arasındaki davada mahkemenin vermiş olduğu karar sonrasında zor duruma düştü.

Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden inşa edilmeli!

Siteler GİAD Başkanı Yönetimi, "TOKİ'nin Kayseri Mobilyacılar Sitesi projesini Ankara'ya da istiyoruz" dedi, TOKİ Başkanı'na, "Bunu yapın, tarihe geçin" çağrısında bulundu.

Kayseri Oto Servisleri Sitesi’nin yapımı devam ediyor!

Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi’nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında, yaşanan sıkıntıların azaltılması için yeni yapılan iş yerlerinde alınan önlemlerden söz edildi. İşte toplantıda öne çıkanlar...

Kayseri Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi gerçekleşti!

Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesine yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti

Erkilet Nur Sitesi teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen Erkilet Nur Sitesi projesinde topalm 180 adet daire bulunuyor. Proje Kayseri İl' i Kocasinan İlçe'sine bağlı Erkilet bölgesinde yer alıyor. İşte Erkilet Nur Sitesi teslim tarihi...

Kayseri Erkilet Nur Sitesi' nde fiyatlar 120 bin TL' den başlıyor!

Garanti Konut İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Erkilet Nur Sitesi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Erkilet Nur Sitesi' nde fiyatlar 120 bin TL' den başlıyor.

Kayseri inşaat malzemeleri sitesi açıldı!

İnşaat Malzemeleri Satıcıları Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arıkan, inşaat halinde olan sitelerinin tamamlandığı bilgisini paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Arıkan, inşaatı tamamlanan site hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayseri konfeksiyoncular sitesi Haberi

Kayseri konfeksiyoncular sitesi

TOKİ'nin bir süre önce 50 milyon lira muhammen bedelle ihaleye çıkarttığı Şeker Fabrikası 'ndan geçme 250 dönümlük araziye Konfeksiyoncular Sitesi'nin kurulması planlamyor.Milli Emlak Genel Müdürlüğü 'nün kasımda açtığı "tapu iptal davası" nedeniyle yarın yapılacak ihaleye katılım olup olmayacağı bilinmezken, şehrin yöneticileri de, Cami Kebir çevresine sıkışıp kalan irili-ufaklı 300 kadar konfeksiyoncu esnafı için buraya site yapılmasının doğru olacağı görüşünde mutabık... 


TOKİ Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan 250 dönümlük arsasını yarın Ankara'da yapılacak ihaleyle satışa çıkartacak. 2006 yılında Şeker Fabrikası arazisi üzerinde yapılan imar planına bağlı olarak "arsa anlaşmas" çerçevesinde önce Büyükşehir Belediyesi'ne, daha sonra ise hastane yeri nedeniyle Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ve yine bölgede yapılan 18 uygulaması çerçevesinde de TOKİ 'ye geçen arsanın yarın yapılacak ihalesine katılım olup olmayacağı...