05 / 05 / 2024

Kayseri kredi sertifikaları dağıtım merasimi

Kayseri kredi sertifikaları dağıtım merasimi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki, DSİ Tesisleri'nin toplu temel atma ve açılış merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kullanılan konut kredisi miktarı TBMM'de!

Kayseri ilinde konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişi sayısı ve kullanılan kredi miktarı meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Konya'da 219 milyon liralık yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen, "Temel Atma, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni"nde 219 milyon liralık yatırımın müjdesini verdi.

Kayseri DSİ Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki, DSİ Tesisleri'nin toplu temel atma ve açılış merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak.

Çanakkale'deki 11 tesisin temeli atıldı!

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda, "DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni" düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Kayseri'ye sosyal tesis!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri ilinde yapılan 1000 kişilik öğrenci yurduna hizmet veren sosyal tesis binasının yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Kayseri'de eğitim gören inşaat işçileri ustalık sertifikalarını aldı!

Kısa adı Kit-Der olan Kayseri İnşaat işçileri ve Taşeronları Derneğince tertiplenen 40 saatlik eğitimi başarı ile tamamlayan inşaat işçileri tertiplenen törenle ustalık sertifikalarına kavuştular…

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne 315 Milyon Euro kredi verilecek!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı. Şehir hastaneleri arasında finansmanında anlaşma sağlanan ilk proje.

Kayseri kredi sertifikaları dağıtım merasimi Haberi

Kayseri kredi sertifikaları dağıtım merasimi



Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki'nin bugünkü programın şu şekilde ;




KAYSERİ PROGRAMI


"Kapuzbaşı Şelalesini İnceleme"

Saat: 10:45


"Valilik Ziyareti ve Basın Açıklaması"

Saat: 12:00


"Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ziyaret"

Saat: 12:45


"Koordinasyon Toplantısı"

Saat: 13:15


Yer: Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu


"DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimi"


Saat: 14:30


Yer : Cumhuriyet Meydanı


"Kayseri AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti"

Saat:...