04 / 05 / 2024

kayseri kurası nerede yapılacak

kayseri kurası nerede yapılacak

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonucu 6 Mayıs 2016 tarihinde belirlenecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kuraları nerede çekilecek? Mimarsinan TOKİ kura saati ne zaman?

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kuraları nerede çekilecek? İşte TOKİ Karpuzatan kura yeri ve saati...

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ İstanbul 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek?

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında İstanbul’da beş projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin 300 konut için ilk kura yarın çekilecek.

TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek?

TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde talep toplanan 4 bin 467 konuta toplam 157 bin 391 adet başvuru geldi. Projenin kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek? İşte yanıtı...

12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri 50 bin konut nerede?TOKİ Kayseri 50 bin konut başvurusu ne zamana kadar yapılacak? TOKİ Kayseri 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kurası nerede çekilecek?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi için geri sayım başladı. Projeye 9 bin başvuru geldi. Peki kura saat kaçta ve nerede çekilecek?

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi. Kurası çekilen projeler Amasya, Kütahya, Sakarya, Balıkesir, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Adana, Sivas, Eskişehir, Hatay, Erzurum ve Kars'ta yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası yarın!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konutun kurası yarın çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ  Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 346 adet konut kura ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

kayseri kurası nerede yapılacak Haberi

kayseri kurası nerede yapılacak

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinde ise 240 aya kadar vade sağlanıyor.


Kurasında asil hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alınacak. Projede taksit ödemeleri konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonucu 6 Mayıs 2016 tarihinde saat: 10.00’ da başlamak üzere; Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salonu’nda gerçekleştirilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


Başvuru katılım listesi için