23 / 07 / 2024

Kayseri Mahallesi projesine otel mi yapılacak

Kayseri Mahallesi projesine otel mi yapılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri Mahallesi Projesi hızla ilerliyor. Bir yandan tarihi konakların restorasyonu yapılırken bir yandan da projede yer alan tesislerle ilgili çalışmalar sürüyor...

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

El-Halil'de Yahudi mahallesi projesini protesto eden Filistinlilere müdahale!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Yahudi mahallesi projesine karşı gösteri düzenleyen Filistinlilere saldırdı.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Kayseri Sahabiye Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında Sahabiye Mahallesi'nde yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri Beyazşehir'e sosyal yaşam merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu yıl üç mahalleye yapacağı sosyal yaşam merkezlerinden ilkinin ihalesini gerçekleştirdi. Beyazşehir Mahallesi'ne yapılacak olan sosyal yaşam merkezinin ihalesine sekiz firma katıldı.

Kayseri Küçükali Mahallesi’ndeki dönüşümde 1346 daire yaptırılacak!

Kayseri Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde yaptırılacak olan ve toplam 25 bloktan oluşan 1346 dairenin yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Ahmet Arslan'dan Kayseri'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayseri-Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ilişkin açıklama yaptı. Arslan, projenin ihalesini bu sene yapıp, 4 sene içerisinde de bitirip, Kayseri'nin ve Kayserililerin hizmetine sunulmasını planladıklarını söyledi.

Kayseri Melikgazi ve Kocasinan'da riskli alan kararı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi ve Kocasinan ilçesi Sahabiye ve Fatih Mahalleleri'nde bulunan bazı alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kayseri'de icradan 4,1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri 3. İcra Dairesi Melikgazi Gesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 4 milyon 189 bin 941 TL olarak belirlendi.

Kayseri Mahallesi projesine otel mi yapılacak Haberi

Kayseri Mahallesi projesine otel mi yapılacak


Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri Mahallesi Projesi hızla ilerliyor. Bir yandan tarihi konakların restorasyonu yapılırken bir yandan da projede yer alan tesislerle ilgili çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde 20 odalı butik otelin işletilmesini içeren bir ihale düzenlenecek.


23 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan ihale ile tarihi Kayseri Mahallesi'nde yeralması planlanan, 3'ü suit toplam 20 odalı otel binası, 7 adet konak  ile sergi salonu, kafeterya ve restoran yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.


1 milyon 300 bin lira muhammen bedelli ihaleyle ilgili şartname ve diğer bilgiler, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.



Kayseri Büyükşehir...