29 / 04 / 2024

kayseri Mahalli Çevre Kurulu

kayseri Mahalli Çevre Kurulu

Mahalli Çevre Kurulu, çevre ve insan sağlığı açısından gerekli önlemlerin zamanında alınarak hava kirliliğinin en aza indirilmesi amacıyla 2014-15 kış sezonunda 36 mahallede doğalgaz kullanımını zorunlu hale getirdi.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri 2023 projesi 31 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinin ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 236 adet yeni konuta yer verilecek.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 190 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! Bu ilçede yaşayan dar gelirliler acil bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinin ihalesi 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayseri projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 318 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 318 adet konuta yer verilecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 55 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 55 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 435 konut inşa edecek!

250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

kayseri Mahalli Çevre Kurulu Haberi

kayseri Mahalli Çevre Kurulu


Mahalli Çevre Kurulu, çevre ve insan sağlığı açısından gerekli önlemlerin zamanında alınarak hava kirliliğinin en aza indirilmesi amacıyla 2014-15 kış sezonunda 36 mahallede doğalgaz kullanımını zorunlu hale getirdi.

Kurulun 20.05.2014 tarih ve 299 sayılı kararıyla merkezi ısıtma sistemleri bulunan apartman, site, lojman ile kamu kurum ve kuruluş binalarında katı ve sıvı yakıt kullanımı yasaklanarak alternatif ısınma (doğalgaz, güneş enerjisi vs) sistemlerine geçilmesi ve 30 Ekim 2014 tarihine kadar gerekli sistem dönüşümlerinin tamamlanmış olması gerekli kılındı.


Alınan karara göre Kocasinan İlçesinde; Hacısaki, Fatih, Sahabiye, Uğurevler, Sanayi, Erciyesevler, Yıldızevler, Cumhuriyet, Fevziçakmak, Mimarsinan, Serçeönü, Örnekevler ve Gevher Nesibe Mahalleriyle Melikgazi İlçesinde; Seyitgazi, Aydınlıkevler, Küçükmustafa, Alpaslan, Gültepe, Yeniköy, Melikgazi, Yeni, Yıldırım Beyazıt, Çorakçılar, Cumhuriyet, Gülük, Hunat, Hürriyet, Kemeraltı, Kiçikapı, Kılıçaslan, Köşk, Osman Kavuncu, Taceddin Veli,...