04 / 05 / 2024

kayseri Mehmet Altun

kayseri Mehmet Altun

Kayserili hayırsever iş adamı Mehmet Altun tarafından inşa ettirilen 5 derslikli okulun açılışı yapıldı. İşadamı Altun, "Allah bana burada bir okul yapmayı nasip etti" dedi.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Altun tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki’nin bağ evi Kayseri’yi karıştırdı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

kayseri Mehmet Altun Haberi

kayseri Mehmet Altun

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kayserili hayırsever iş adamı tarafından 5 derslikli okul inşa ettirildi.


İş adamı Mehmet Altun'un ismini taşıyan okulun açılışı öncesi Yüksekova Lisesi halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Davetlilerin de halk oyunları ekibiyle halay çektiği törende konuşan Vali Yakup Canbolat, okul yapımının hayırlı bir iş olduğunu ve böylesine hayırlı bir işin herkese nasip olamayacağını söyledi.


Hayırsever iş adamı Altun'un yaptığı hizmetlerin Hakkari ve Yüksekova için örnek olduğuna dikkati çeken Canbolat, "Hakkari'nin de ihtiyaç duyduğu şey, bu gibi hayırsever iş adamlarının sayısının artmasıdır. İnşallah bu kıymetli ilim yuvasında kıymetli çocuklarımız yetişecek. Devletine, milletine bağlı ve devletini, milletini yüceltecek çocuklar burada okuyacak" dedi.


İş adamı Altun ise televizyonda Hakkari'deki eğitim ve öğretimle ilgili izledikleri bir haberden etkilenerek eşi Türkan Altun ile bölgeye bir...