03 / 05 / 2024

kayseri melikgazi inşaatçılara iş bulma eğitim merkezi

kayseri melikgazi inşaatçılara iş bulma eğitim merkezi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, derici esnafının Tacettin Veli Mahallesi'nde bulunan bölgeden taşınmasının ardından boşaltılan tesisin Melikgazi İş Bulma ve Eğitim Merkezi olarak hizmete açıldığını söyledi...

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

İnşaat sektörüne müjde! Garantörlüğün kapsamı genişliyor!

Otoyol, köprü, şehir hastanesi gibi büyük altyapı ihalelerini kazanan ama bankalardan kredi alamayan inşaatçılara müjde geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ihaleyi alan şirketin borcuna kefil olacak.

kayseri melikgazi inşaatçılara iş bulma eğitim merkezi Haberi

kayseri melikgazi inşaatçılara iş bulma eğitim merkezi


Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak inşaat işlerinde çalışanların her zaman yanlarında olduklarını, destek sağladıklarını kaydetti. İnşaatlarda günlük yevmiye ile çalışanlar için böyle anlamlı bir projenin hayata geçirilmesi için iki ay gibi bir süre önce planlamanın yapıldığını anlatan Büyükkılıç, çok kısa bir sürede de tamamlanarak hayata geçirildiğini belirtti. Büyükkılıç, “2006 yılından beri Mimarsinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile proje ortağı olarak birçok inşaat çalışanını sertifikalı ve kalifiyeli eleman yetiştirdik ve iş piyasasında daha rahat iş bulmalarını sağladık. Amacımız sizlerin eğitimli olmanız ve sertifika almanız. Kıraathanelere ve çay ocaklarında, fiziki şartları yetersiz olan ortamlardan sizleri buraya getirerek daha sağlıklı daha huzurlu bir ortamda iş bulmanızı, iş verenlerinde daha kısa sürede aradığı elemanı bulmasına imkan sağladık. Sizin donamlı olmanız eğitimli,...