18 / 05 / 2024

Kayseri Modeli Belediyecilik

Kayseri Modeli Belediyecilik

'Kayseri Modeli Belediyecilik' Türkiye'nin değişik şehirleri için örnek olmaya devam ediyor.Kemalettin Tekinsoy ve KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan Bingöl'e giderek 'Kayseri Modeli Belediyecilik'i anlattı.

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa edilen yeni tesislerle bölge çağ atlıyor.

Kapadokya Treni için YİD modeli önerisi!

Türk, Japon ve İspanyol konsorsiyumu tarafından 800 milyon dolar bütçeli Ankara-Kırıkkale- Kırşehir-Nevşehir ve Kayseri Yüksek Hızlı Treni (YHT) için 'Yap-işlet-devret' modeli (YİD) önerildi.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

Kayseri İpek Diamond fiyatları!

İpek Diamond Kayseri, akıllı ev modeli konseptiyle yükseliyor. 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri 'nde birçok ödeme planı yer alıyor. İşte, Kayseri İpek Diamond fiyatları..

Kayseri'deki Erciyes modeli kış turizmini cazip hale getirecek!

Kış aylarının vazgeçilmez sporları arasında bulunan kayak turizmi, Türkiye'de ilk kez Kayseri'de uygulanan Erciyes A.Ş. modeliyle geniş tabana yayılıp, fiyat bakımından cazip hale getirilecek.

Mehmet Özhaseki Kayseri modelini anlattı!

Önceki gün Kayseri'de başlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB) toplantısında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki "Kayseri Modeli" adı altında bilinen bir vizyonu, anlayışı bütün belediyelerle paylaşacaklarını söyledi.

Kayseri'de belediyeden YİD modeli ile otel, konak evi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Tavukçu Mahallesi'nde yer alan 7 adet konak evi, sergi salonu, kafe ve 20 odalı otel binasını yap işlet devret modeli ile ihaleye sunuyor.

Kayseri Modeli Belediyecilik Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor!

'Kayseri Modeli Belediyecilik' Türkiye'nin değişik şehirleri için örnek olmaya devam ediyor.Kemalettin Tekinsoy ve KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan Bingöl'e giderek 'Kayseri Modeli Belediyecilik'i anlattı.

Ankara'da TOKİ ile konut modeli Lefkoşa'ya örnek oldu!

LTB Başkanı Bulutoğluları, Melih Gökçekin Ankaraya çağdaş belediyecilik anlayışını benimsettiğini, "ondan kopya almaya çalıştığını" ifade ederek, TOKİ modeli ile halka konut yaptığını, Gökçekin her konuda kendilerine yardımcı olduğunu anlattı

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı için ihaleye çıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yaptıracağı Anadolu Harikalar Diyarı Eğlence Parkı için ihaleye çıkıldı. Park, yap-işlet modeli ile 25 yıllığına kiraya verilecek

Kayseri'de arazi toplulaştırma yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Kayseri’nin Develi İlçesinde toplam 9 bin 679 hektar alanda arazi toplulaştırma kararı aldı. Kayseri’nin Develi İlçesinde özel arazi toplulaştırması kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğ&

Talas Evleri Kayseri'de 490 TL taksitle!

Kayseri’de, Garanti Konut tarafından hayata geçirilen Talas Evleri projesinde fiyatları 49 bin TL’den başlayan konutların aylık taksitleri 490 TL’den başlıyor…

Kayseri Kınaş Doğa'da 158 bin TL'ye! 72 ay sıfır faizle!

Kınaş Yapı Endüstri tarafından Kayseri Talas'ın Bahçelievler bölgesinde inşa edilen Kınaş Doğa'da fiyatlar 158 bin TL'den başlayarak 222 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Kayseri Modeli Belediyecilik Haberi

Kayseri Modeli Belediyecilik


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin geliştirdiği 'Kayseri Modeli Belediyecilik' Türkiye'nin değişik şehirleri için örnek olmaya devam ediyor. Kayseri'ye gelerek örnek hizmet ve yatırımları yerinde gören belediyelerin yanısıra Büyükşehir Belediyesi'nin konusunda uzman yetkilileri de değişik şehirlerde bilgi ve deneyim paylaşımı yapıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy ve KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan Bingöl'e giderek 'Kayseri Modeli Belediyecilik'i anlattı.


Geçtiğimiz Mayıs ayında Kayseri'ye gelerek hem önemli hizmet ve yatırımları yerinde gören hem de Başkan Özhaseki ile görüşen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin isteği üzerine Bingöl'e giden Kayseri heyeti, son 20 yılda gerçekleştirilen ve tüm Türkiye'de 'Kayseri Modeli Belediyecilik' olarak bilinen hizmet, uygulama ve yatırımları anlattı.                          


Bingöl...