03 / 05 / 2024

Kayseri Orta Yol ne zaman tamamlanacak

Kayseri Orta Yol ne zaman tamamlanacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin trafik yükünü önemli ölçüde alacak olan Orta Yol'da incelemelerde bulundu. Başkan Mustafa Çelik, bu yıl yolun ikinci etabını bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira uyuşmazlıklarına arabulucu geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarında orta yol bulunamayınca ev sahibi ve kiracı davalarının sıklaşması yargının iş yükünü artırdı. Konuyla ilgili son dakika açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...

Yabancıya konut satışındaki düzenlemeler satışları nasıl etkileyecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde yabancıya gayrimenkul satışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Yabancıya emlak satışında orta yol bulundu mu?' başlıklı yazısı...

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

TOKİ Kayseri Aksubağları orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kayseri Aksubağları projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

Kayseri planlı gelişimin örneği oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmeler yaptı. Çelik Kayseri’nin Türkiye ortalamasının üzerinde yol alan bir şehir olduğunu ifade etti.

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

AVM kiralarında orta yol bulunması lazım!

Cumhurbaşkanı’nın “AVM’de kiranın TL ile alınması için önlem alabiliriz” mesajını hatırlatan Orka Holding Başkanı Orakçıoğlu, yabancı AVM yatırımcılarının mesajı almadığını söyleyerek ekliyor: Gelişmekte olan ülkelere daha fazla kâr iştahıyla yatırım yapmış, şimdi ‘Benim aldığım riski sen öde’ diyor

Kayseri Orta Yol ne zaman tamamlanacak Haberi

Kayseri Orta Yol ne zaman tamamlanacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin trafik yükünü önemli ölçüde alacak olan Orta Yol'da incelemelerde bulundu. Başkan Mustafa Çelik, bu yıl yolun ikinci etabını bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bürokratlarıyla birlikte Orta Yol'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmaların son durumunu takip eden ve yapılacak çalışmaları proje üzerinde inceleyen Başkan Mustafa Çelik, Orta Yol'un şehir trafiği için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Çelik, Orta Yol üzerinde inşaat çalışmaları süren Entegre Şehir Hastanesi'ne de geçerek hastanenin son durumuna ilişkin bilgiler aldı.


Orta Yol ile ilgili yaptığı açıklamada geçen yıl Erkilet Bulvarı ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı arasındaki yolun bir bölümünü hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Bu yıl hem Erkilet Bulvarı ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı arasındaki 6...