05 / 05 / 2024

Kayseri Park ödüllendirme

Kayseri Park ödüllendirme

Kayseri Park'ın "Ballarda Galaxy Yağmuru Kayseri Park'ta" kampanyasının talihlileri belli oldu. Çekilişle beş kişi Samsung Galaxy Note 3, beş kişi Samsung Tab 3, beş kişi Samsung Note kazandı.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Kısım ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için ilk ihale yapıldı!

Kayseri'nin en büyük dönüşüm projesi olan ve yaklaşık maliyetinin 4 milyar TL’yi bulması planlanan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk ihale yapıldı.

Kayseri Kentsel Dönüşüm'de ilk anahtar teslimi bu ay!

Kayseri’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Melikgazi’de hayata geçirilen projede ilk 184 daire sahiplerini buluyor.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Seher Sokak’taki binaların yıkımına başlandı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Park ödüllendirme Haberi

Kayseri Park ödüllendirme

Kayseri Park'ın "Ballarda Galaxy Yağmuru Kayseri Park'ta" kampanyasının talihlileri belli oldu. 

Çekilişle beş kişi Samsung Galaxy Note 3, beş kişi Samsung Tab 3, beş kişi Samsung Note 8 ve beş kişi de Samsung Note 10.1 Tablet PC kazandı. Sunuculuğunu Yeliz Öney'in yaptığı çekiliş sonrası Kayseri Park ziyaretçileri ünlü sanatçı Burak Kutun şarkılarıyla coştu Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerine eğlenceli bir gün daha yaşattı. Kayseri Park'ın 5 Nisan'da başlayan ve 8 Haziran tarihinde son bulan "Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park'ta" kampanyasının talihlileri belli oldu.


Zaman...