30 / 04 / 2024

Kayseri Park okul projeleri

Kayseri Park okul projeleri

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okulların açılmasına sayılı günler kala ailelerin ve çocukların hayatını kolaylaştıracak bir kampanya düzenledi. Çocuklar önce Kayseri Park’a sonra okula gidecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Kayseri Park okul projeleri Haberi

Kayseri Park okul projeleri

“Önce Kayseri Park’a Sonra Okula” adını taşıyan kampanya kapsamında Kayseri Park’ta bulunan mağaza ve stantlardan aynı gün içerisinde 150 lira ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilere kırtasiye seti hediye edilecek.


Hesaplı okul alışverişinin Kayseri’deki adresi Kayseri Park, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi çok özel bir kampanyaya imza atıyor. 8-14 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya “Önce Kayseri Park’a Sonra Okula” adını taşıyor. Kampanyaya katılmak için Kayseri Park’ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 150 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. 


Çekiliş yok kura yok 


Alışveriş sonrası çekilişsiz kurasız tüm ziyaretçilere  içerisinde kalem seti, silgi, cetvel, kalemtraş, kuru – pastel – sulu – keçeli boya setlerinin yer aldığı kırtasiye seti hediye...