03 / 05 / 2024

Kayseri Park ziyaretçi sayısı

Kayseri Park ziyaretçi sayısı

Kayseri Park, 7. Yaş Kampanyası’yla ziyaretçilerine evden mobilyaya pek çok hediye kazanma şansı sunuyor. Kayseri Park, Kurban Bayramı nedeniyle kapanış saatini 11 – 12 – 13 Ekim tarihlerinde 23.00’a çekti...

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Kayseri Park yılbaşında açık mı?

Kayseri Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park yılbaşında açık mı? Kayseri Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kayseri Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kayseri Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri

Şahinbey Yeşilvadi'ye ziyaretçi akını!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. . Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelenler var.

Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'e yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Vialand'de Hedef: 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak!

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

İlhan Ersözlü: Türk fuarları 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü, "Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri ve sakin körfez ülkelerinden ziyaretçi getiriyoruz, sıkıntılı yerlerin açığını bu coğrafyalardan gelen iş adamlarıyla kapatıyoruz" dedi

Atatürk'ün Selanik'teki evinde ziyaretçi rekoru kırıldı!

Türkiye'nin Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin, Selanik'teki Atatürk Evi'ne gelen ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını belirterek "Ziyaretçi sayısı 2011 yılında 20 binlerdeyken şimdi 100 bine yaklaştı. " dedi..

İstanbul ziyaretçi sayısı yüzde 13.3 artış kaydetti!

İstanbul'a gelen ziyaretçi sayısı Ekim ayında yüzde 13.4 artış gösterirken 2014 yılı Ocak-Ekim döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13.3 artış kaydetti.

Taurus AVM'nin ziyaretçi sayısı arttı!

AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı başkentin nüfusunu aştı. Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı 30 milyon oldu!

Bakanlık verilerine göre türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı yılın ilk dokuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6.11 artışla 30.09 milyon olarak gerçekleşti.

Çinli rahibin yaptırdığı Krue Se Camisi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Çinli rahibin yaptırdığı cami, ziyaretçi akınına uğruyor...

Kayseri Park ziyaretçi sayısı Haberi

Kayseri Park ziyaretçi sayısı

Kazançlı bayram alışverişinin yegane adresi Kayseri Park, yüzde 70’e varan indirimler düzenleyen markaları ve evden mobilyaya birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı sunan büyük kampanyasıyla ziyaretçilerini bekliyor. 11 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında bir kişi Garanti Konut’tan lüks bir dairenin, 6 kişi ise İstikbal Mobilya’dan salon takımı, oturma odası, yatak odası, yemek odası, çocuk odası ve bahçe oturma grubunun sahibi olacak.  Kayseri Park’ın “7. Yılda 7 Muhteşem Hediye” sloganıyla düzenlediği kampanyaya katılmak için aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli. 

Büyük indirim

“Kurban Bayramı öncesi herkes doya doya alışveriş yapsın” diye Kayseri Park’ta bulunan mağazalar büyük indirime gitti. Birbirinden özel indirimler sayesinde aile bütçesini sarsmadan kış ürünlerini almak mümkün. Kayseri Park’taki indirim oranları Sabri Özel...