28 / 04 / 2024

Kayseri Parktan 8. yılında 8. hediye otomobil mi hediye edecek

Kayseri Parktan 8. yılında 8. hediye otomobil mi hediye edecek

Kayseri Park 8'inci yılına özel kampanya ile 8 hediye verecek. Kampanyaya 11 Kasıma kadar Kayseri Park'taki mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 190 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Kayseri'de 24.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İncesu İcra Dairesi Kayseri İncesu'da yer alan fabrikayı 24 milyon 864 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 41.8 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı toplam 41 milyon 850 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Parktan 8. yılında 8. hediye otomobil mi hediye edecek Haberi

Kayseri Parktan 8. yılında 8. hediye otomobil mi hediye edecek


Kayseri Park'ın kuruluşunun 8. yılında "Kayseri Park'tan 8. yılında 8. hediye" adını taşıyan kampanya devam ediyor. Kampanyaya 11 Kasım'a kadar Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek. Çekiliş sonucunda bir kişi Suat Altın İnşaat'tan lüks bir dairenin, bir kişi Toyota Plaza Aksoy'dan Toyota Auris otomobilin, 6 kişi de Ramira Mobilya'dan çok şık bir oturma grubunun sahibi olacak


Kayseri...