03 / 05 / 2024

Kayseri planı

Kayseri planı

1/50.000 bin ölçekli Kayseri İl Bütünü Çevre Düzeni Planı ve 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi 'nde düzenlenen bir toplantıyla masaya yatırıldı.

Kayseri'deki toplu konut projelerinin ödeme planı değişti mi?

Kayseri ilindeki toplu konut projelerine ait ödeme koşulları ve taksit tutarlarının sonradan değiştirildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri Talas’ta ikinci etap imar çalışmaları başladı!

Kayseri Talas Belediyesi tarafından ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, ikinci etap imar revizyonu çalışmaları başladı.

Sümer Holding'in Kayseri'deki arazisinin imar planı onaylandı!

Sümer Holding adına kayıtlı Kayseri ili Kocasinen ilçesi Sümer Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Kayseri Talas'ın imar planı revizyonu tamamlandı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık imar revizyon çalışmalarını tamamladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu çalışmalarla ilçenin kentsel dönüşüm sorununa da çare bulunacak.

Süleyman Çetinsaya: Kayseri'nin imar sorunu yok!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kayseri'deki inşaat sektörünü değerlendirerek imar planıyla ilgili bir sıkıntının olmadığını dile getirdi.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kayseri Mimarsinan' da ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekimi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya vade imkanı sağlanan projede 250 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi!

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kayseri imar planı yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi Kayseri’nin imar planını yenileme çalışmalarında sona geldi. 2040 yılı hedef alınarak hazırlanan 1/50000 ölçekli İl Çevre Düzeni Planı’nın sunumu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de katıldığı bir toplantıda yapıldı.

Kayseri planı Haberi

Kayseri planı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve ilçe belediyelerinin imar ve şehircilikle ilgili görevlilerinin katıldığı toplantıda Doğukan îmar yetkililerinden Nadir Doğan tarafından bilgiler sunuldu. 



Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Önder, 1.236 km2 olan Büyükşehir Belediyesi sınırlarının 17 bin 138 km2'ye çıktığına dikkat çekerek, "Kendini sürekli yenileyen, çağdaş şehircilik anlayışı ile şehrin imar yönünden gelişimini sağlıklı ve planlı şekilde düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, büyüyen ve tüm il sınırlarını kapsayan imar yetkisine dayalı olarak şehri bir bütün halinde planlama amacındadır. 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin sınırları 1.236 km2'den 17 bin 138 km^e çıktı. 1/50.000 ölçekli Kayseri Î1 Bütünü Çevre Düzeni Planı...