09 / 05 / 2024

Kayseri sağlık projeleri

Kayseri sağlık projeleri

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Kayseri'ye devlet hastanesi inşa edilmeli!

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu. Doğan, şehir hastaneleri doğru bir tercih ama devlet hastaneleri de olması gerektiğini belitti.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlık merkezi ve sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis inşa ediyor.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Kayseri'de 12 okul, 25 yurt ve 2 sağlık kurumu kapatıldı!

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Mart 2017'de açılacak!

İnşaat çalışmaları süren ve Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk Sağlık Kenti olma özelliği taşıyan Kayseri Entegre Sağlık Kampusu, kapılarını 2017 Mart'ında hizmete açacak.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Kayseri sağlık projeleri Haberi

Kayseri sağlık projeleri

Vali Orhan Düzgün, kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunulabilmesi ve fiziki mekânların daha da genişletilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.


Vali Düzgün, yaptığı açıklamada, toplum sağlığının korunması ile oluşan sağlık sorunlarının giderilmesinin büyük önem taşıdığını, devletin en önemli görevlerinden birinin de bu yöndeki ihtiyaçları karşılamak olduğunu söyledi.


Kayseri’nin sağlık sektöründe hem hizmet kalitesi hem de fiziki yeterlilik açısından çevre kentlere de hizmet veren bir noktada olduğunu belirten Vali Düzgün, il genelinde 1.299 uzman hekim, 651 pratisyen olmak üzere toplam 1950 hekimin görev yaptığını kaydetti.


İl genelinde 2015 yılının ilk 9 ayında bir uzman hekim başına düşen nüfus sayısının 1018...