06 / 05 / 2024

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye ve Fatih Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesi için Bakanlar Kurulumdan onay çıktı. Şimdi gözler Başkan Mustafa Çelik'e çevrildi. Sahabiye'ye ilk kazmanın ne zaman vurulacağı merak ediliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Kayseri'de 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Sahabiye'de kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı dahilinde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları, uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm Haberi

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye ve Fatih Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesi için Bakanlar Kurulumdan onay çıktı. Şimdi gözler Başkan Mustafa Çelik'e çevrildi. Sahabiye'ye ilk kazmanın ne zaman vurulacağı merak ediliyor.


PROJELER YÜRÜRLÜĞE GİRDİ


Sahabiye ve Fatih Mahallelerinde başlaması beklenen kentsel dönüşüm ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da son noktayı Bakanlar Kuınlu koydu. Bakanlar Kurulu, Sahabiye ve Fatih Mahallelerinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkındaki kaıaıın y yürürlüğe konulmasını da kabul etti. 


GÖZLER ÇELIK'TE


Karar, Resmi Gazetemde yaymlandı. Kaıaıın yürürlüğe girmesinin ardından gözler Başkan Mustafa Çelik'e çevrildi. 

Başkan Çelik'in kentsel dönüşüm koy- nusunda ne zaman harekete geçeceği de merakla bekleniyor. Başkan Çelik, tasarımlar ve mimari projeler hakkında sürekli bilgi alıyor. 

İlk kazmanın ne zaman vurulacağı da merak konusu.


E...